BLOG

Empty article - Subtitle

En hilsen fra hjemmekontoret.

Når en børnehaveklasseleder arbejder hjemmefra.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Aldrig mere vil jeg sige for sjov; "tænk hvis man en dag, bare en enkelt dag engang imellem, kunne arbejde hjemmefra.

Det får vi da prøvet i denne tid. 

Nå men her får I en lille hilsen fra mit hjemmekontor og lidt om, hvordan mine dage er.

Hver dag starter med en kop kaffe og jeg tjekker Aula. Jeg tjekker både min arbejds Aula, men også forældre Aula. Mine egne 3 børn "møder ind" i hjemmeskolen en 1/2 time senere end mig. 

2 gange har jeg haft skypemøde med mine teamkollager, det fungerer rigtig fint. Vi er 5 i mit team og vi har delt de 14 dage mellem os, så vi laver forberedelse hver i sær til 2 dage.

Vi har besluttet at det vigtigste for os, er ikke at børnene lærer noget nyt, men at de repeterer, de ting de har lært, så disse ikke glemmes. 

Eleverne har deres skole-ipad derhjemme, så vi har også bedt dem om, at tage billeder af de opgaver de laver, så vi kan se dem, når vi ses igen. 

Forleden dag havde jeg lavet en tælleopgave til dem, som de så skulle fotografere:

I skal tage billeder af:

3 blyanter. 6 skeer. 2 stole. 5 bamser, dukker el. lign. 

10 sko

4 gafler. 

De har også fået en opgaver om vokaler og de konsonanter vi har arbejdet med indtil videre. Hver morgen skal de sammen med mor eller far tale om hvilken dag det er, dato mm. 

De må som ekstra gerne arbejde med div. skoleapps på deres ipad, øve sangene til skolernes sang, danse de danse der er på Villeby, få læst historier o.lign.

Vi har fået flere positive tilbage meldinger omkring, det vi har sendt ud, så det er jo rigtig dejligt, at forældrene ikke finder det for meget. 

Når jeg ikke tjekker Aula eller skyper, ja så er hjemmeskolen i gang, så jeg sidder primært med mine 2 yngste og hjælper dem, men i dag kan de ikke komme på Min uddannelse, så istedet har de fået tidlig fri.

Ellers (altså når jeg kan komme ind) arbejder jeg på nogen af vores forløb på Min Uddannelse, skriver daglig mail til vores leder og andre små ting. 

I morgen og på mandag skal jeg fysisk på skolen, da jeg er en del af skolens nødberedskab, det bliver hyggeligt at se nogle elever og kolleger.

Hvordan har I grebet det an rundt omkring i landet? Det kunne være rigtig spændende at læse.

Håber I alle trives og pas godt på jer selv og jeres.

Hilsner

Pernille