BLOG

Empty article - Subtitle

Tilbage på arbejde.

Noget om at glæde sig.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I mandags startede jeg på arbejde igen. Mentalt klar og parat og hovedet fuld af nye ideer. Min orlov har budt på mange tanker om fremtiden; hvilket har været en meget positiv proces for mig at være igennem. Jeg er på en arbejdsplads, hvor jeg har nogle virkelige fantastiske kolleger og leder og at være tilbage med dem, er kun et kæmpe plus - de har været savnet. 

Jeg havde kriller i maven, da jeg forleden gik ned i mit klasselokale. Skolen var aldrig årsag til min angst, men lige op til min beslutning om orlov, var det også et sted, hvor jeg desværre også fik angst.

Men jeg har nydt at gå rundt dernede og gøre klar til de små elever, som starter på mandag. Jeg tænker, at måske der kommer lidt kriller igen på mandag, men jeg er ikke i tvivl om, at hvis der gør, så er det kriller på den gode måde. På den der "sommerfugle i maven måde" For jeg glæder mig helt vildt. Jeg glæder mig til at møde dem. Jeg glæder mig til, at vi sammen skal lære hinanden at kende. Jeg glæder mig til det første emne, der er forberedt til dem, jeg glæder mig til sange, lege, opgaver, hygge, skovskole, samling, mange spørgsmål, til at give dem grundstenene i deres skoleliv, til at pirre deres nysgerrig. 

Jeg glæder mig Håber I alle har fået eller får en rigtig dejlig skolestart.