BLOG

Empty article - Subtitle

Værksteder i undervisningen #tirsdagstip nr 12.

Sådan bruger vi værksteder i min klasse.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som et supplement til undervisningen har vi en masse forskellige værksteder i den børnehaveklasse jeg arbejder i.  Vi har fået et skuffesystem, hvor der pt ligger de nemme værksteder. På hver skuffe er der et billede af værkstedet, så børnene kan se, hvad der er i.   

Pt. ligger der bl.a div rim kort og rim hjul. Bogstavs værksteder, tal værksteder og et værksted vi havde i forbindelse med vi arbejde med Guldlok og de 3 bjørne.   

Vi er godt igang med at introducere de forskellige værksteder til eleverne. Samt de elever, som har prøvet nogle værksteder kan lære andre det.   

Som sagt er det pt et supplement til undervisningen; dvs hvis nogle er før færdige med eks. danskbogen, må de vælge et værksted de vil arbejde med.   

Jeg har netop købt 2 spil, som også skal i skufferne. Det ene er bl.a med klodset man skal kunne ligge i et mønster efter et billede; det tror jeg de vil elske.   

Flere af de ting vi har arbejdet med kommer i en skuffe som et værksted; på den måde er eleverne blevet introduceret til det og kan selv gå i gang med det.   

Bruger I værksteder i jeres undervisning? Og hvilke?