BLOG

Empty article - Subtitle

10 års jubilæum som børnehaveklasseleder på Bornholm.

Der er sket meget på de 10 år.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

1. november 2010 startede jeg som Børnehaveklasseleder på Bornholm. (inden da havde jeg også arbejdet som børnehaveklasseleder i Gentofte, inden vi flyttede til Bornholm i 2007.)

Der er sket meget på de 10 år med folkeskolen generelt og med folkeskolen på Bornholm, med mig som pædagog og med mig som menneske. 

I 2010 var der distrikt-skoler på øen med mindre skoler som under afdelinger. Der er siden lukket nogle skoler og øen er gået væk fra distriktskolemodellen og folkeskolerne er nu selvstændige. 

Jeg kan også se tilbage på en skolereform. En periode i mit professionelle liv, hvor jeg mange mange gange var med til at forklare omverden, at man som lærere og børnehaveklasseledere ikke havde 7 ugers sommerferie og ikke havde fri hver dag kl. 13.00. At vi faktisk gerne ville møde på vores arbejde, men vi var lock'out'et. 

Under lockout'en fik jeg i den grad øjnene op for, hvor kæmpe stort et arbejde de tillidsvalgte gjorde, hvilke var med til, at jeg kort tid efter stillede op til TR suppleant og senere også som TR. Jeg har haft nogle fantastiske lærerige år som TR. Desværre har jeg måtte sande at være uddannet som pædagog og at have arbejdet i den danske folkeskole siden 2002 ikke var nok til at fortsætte arbejdet som TR. 

De sidste 10 år har jeg mødt mange fantastiske skønne dejlige børn, deres forældre og ikke mindst kolleger. Alle er i den grad med til, at jeg stadig udvikler mig i mit arbejde og går glad på arbejde. Tak for alle jer :-)