BLOG

Empty article - Subtitle

Godt nytår.

Så er vi igang igen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så er vi tilbage igen og godt igang rundt omkring i landet. Jeg håber I alle har nydt juleferien.

Mange af os skal snart fejre at vi har gået i skole i 100 dage. På min skole er vi i børnehaveklassen allerede igang med et arbejdshæfte, hvor eleverne hver dag det næste stykke tid, skal tegne 10 ting, og når hæftet er færdigt, har de hver især har tegnet 100 ting. VI taler så om hver gang de har tegnet 10 ting, hvor mange de så ialt har tegnet og hvor mange de mangler før end de har tegnet 100.

I næste uge vil jeg komme med lidt tips til, hvordan man mere kan arbejde med 100 på 100 dags dagen.

En anden ting der nærmer sig for os børnehaveklasseleder er generalforsamlingerne i vores kredstyrelser.  Her på Bornholm har vi i næste uge, og en af de ting, jeg vil tage op er spørgsmålet om, hvordan vi sikrer os at blive husket nu, hvor vi desværre ikke længere har en børnehaveklasseleder repræsenteret i DLF's hovedstyrelse. Det er virkelig ærgeligt. Mit håb er, at I også tager spørgsmålet op og at vi de næste 4 år indtil der er valg igen, bliver ved med at gøre opmærksomme på os og på det ufattelige vigtige arbejde vi gør i børnehaveklassen. 

På gensyn i næste uge.

Hilsner

Pernille