BLOG

Empty article - Subtitle

Jeg føler mig mere kreativ.

Oplever I det samme?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forleden kom jeg til at tænke på, at jeg siden vi lavede hjemmeundervisning og nu hvor vi igen er tilbage, er jeg blevet meget mere kreativ i min forberedelse. Forstået på den måde, at jeg oplever, at jeg får lavet mange flere nye ting med mine elever, som jeg selv finder på. 

Min 0. årgang har intet mærket til det inden, de har elsket alt, hvad vi har præsenteret dem for. Men jeg selv synes efterhånden det var lidt kedeligt, når jeg igen f.eks. præsenterede et nyt bogstav på de samme måder igen og igen... jo jo børn har brug for gentagelser, men alligevel. 

Da vi var hjemsendt var det uden alle materialerne på skolen, ingen ekstra kopier, ingen værksteder.... Vi skulle finde på undervisning, der kunne laves derhjemme uden brug af vores materialer på skolen. Det har givet mig et velfortjent spark bagi.

Børnene elsker stadig, hvad vi præsenterer for dem, men jeg har selv meget mere gejst, når jeg sidder og forbereder det. Det er tankevækkende, synes jeg. Og idéer popper op i hovedet på mig, hvor jeg forhen i dette skoleår greb til.... hvad plejer jeg. Igen, ikke at det var dårligt. 

Bare en af de første dage, talte vi jo meget om, hvor langt 2 m var. Vupti fandt jeg en tommestok (selvfølgelig afsprittet) og børnene målte og målte, mega fed aktivitet og da de spurgte, om de måtte låne den med ud til pause, var svaret selfølgelig ja. 

En anden helt simple ting var, da vi havde Vitello forløb, som lige er afsluttet. Vi har leget; Vitello siger (Simon siger), Vitellos efterfølger (hvad mon) mm. 

På torsdag skal vi arbejde med Mit navn, jeg har lavet flere opgaver, hvor vi både skal skrive, tegne, regne, lege og afleverer opgave i Min uddannelse. 

Så.... tak for sparket.... men hvis jeg får brug for det en anden gang, håber jeg sørme ikke at Danmark skal lukkes ned for at jeg får det.