BLOG

Empty article - Subtitle

Morgendans #tirsdagstip nr. 13.

Vi vågner ved at danse.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Siden skole start i august har vi hver morgen på min årgang haft morgenløb. Efter godmorgen i klassen og snak om, hvordan dagen ser ud, har vi været ude og løbe.

Nogen elsker det - andre ikke. Jeg hørte efterhånden til dem der ikke elskede morgenløb. Heldigvis var vi enige om i mit team at prøve noget andet og derfor er vi nu begyndt at danse. Ikke hver morgen - der er så meget andet her i december, men de fleste dage.

Pt. har vi ikke (selv haft tid) selv lavet koreografi, men på hjemmesiden Villeby, under idræt er der nogle helt fantastiske danse. Det må I simplethen tjekke ud. Man kan sagtens danse dem i ens klasselokale, men vi er så heldige at bo lige ved siden af vores indskolingsarena, så derinde danser vi hele 0. årgang. Vi har pt. været alle dansene igennem, men gentagelser gør ingenting. Vi kan snart den ene dans udenad; både trin og sang. 

Hvis du ikke kender Villeby, må jeg i samme ombæring anbefale den side. Der er så mange ting man kan arbejde med indenfor alle område. Villeby henvender sig til og med 6. kl. og eleverne kan også selv arbejde derinde. Jeg har læst at Villeby er gratis i decembermåned, men ellers skal skolen tegne et abonnement.

Ved dansene ser man nogle børn der danser og synger og ens klasse gør det så efter. Det er nemt og alle er glade bagefter; det var vist godt vi tog en pause fra morgenløb :-)

Hilsner fra

Pernille