BLOG

Empty article - Subtitle

Vi er igang....

Hvordan går det rundt omkring i landet?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg synes lige, jeg stod i skolegården og sang "jeg ved en lærkerede" og 43 elever stod klar med de nye tasker på ryggen. Men det er allerede 3 uger siden. 

Så ja vi er igang.... med alt hvad det indebærer af: nye navne (jeg lærte alle 43 børns navne den første uge - high five til mig) hente og følge hver dag til 0.årgangs mødested, årets første emne, som vi kaldte noget som enkelt som: skolestart, forældremøde, puste på knæ, sprogvurderinger.... , opstart af skovskole og meget meget mere. 

I tirsdags havde vi skovskole for første gang i år. Jeg elsker allerede tirsdage. Vi gik afsted i regn, men da vi nåede derud skinnede solen. Børnene legede og hyggede. Vi lavede blad tryk. (Se billede) Farvede blade med tush og trykket dem på papir. At se 43 børn ligge og sidde i græsset og været helt optaget af bladene og deres papir, gav mig den der lykke følelse. Hvor er jeg heldig. Tænk at få lov til at opleve det. Jeg er vild med at bruge naturen som et undervisningesrum og det var sådan en kæmpe 1. gangs succes. 

Har i skovskole/udeskole? Lad os endelig dele idéer med hinanden.