BLOG

Empty article - Subtitle

Intra vil støje af h… til

Skolernes farvel til Intra burde fejres med en velfortjent kanonsalut, men Itslearning vælger i stedet at forstyrre lærere og pædagoger med 1 års vedvarende og uhensigtsmæssig støj.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolernes farvel til SkoleIntra burde fejres med et STORT festfyrværkeri og tak til Carsten og Bent samt øvrige gode medarbejdere for en fremragende indsats gennem små 20 år. De har skrevet et stykke unikt skolehistorie ved at skabe et intranet, som har haft en væsentlig mission på skolernes digitale vej.  

Pædagoger, lærere, ledere og forvaltningsfolk er så småt ved at udfase Intra. Mest muligt flyttes over til andre applikationer, men vigtige rutiner skal stadig gennemføres i Intra i det sidste år. Men producenten har valgt en tvungen integration af endnu en læringsplarform som en del af pakken. Stort set alle med bare lidt kendskab til skolerne ved, at der er både er travlhed og udfordringer med implementering af valgt læringsplatform. Der skal også bruges tid på vejen fra Intra mod Aula. Hvorfor har Itslearning valgt tvungen støj og ikke bare en mulighed for valg af læringsplatform som en option? Hvilket eftermæle og konsekvenser efterlader et års støj?