BLOG

Empty article - Subtitle

Kom og del dine erfaringer med online undervisninger på Twitters #skolechat

På Twitter er der altid gang i skolesnakken under hashtagget #skolechat. Med en ny omgang nødundervisning er der behov for at få drøftet online undervisning på de forskellige trin i skolen. Første omgang #skolechat bliver mandag d. 11/1-2021 kl. 20-21.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På de sociale medier er der allerede mange holdninger og spørgsmål til en ny omgang online undervisning. Det være sig både i forhold til organisering og indhold samt det sociale og kontakten til de enkelte elever og en masse andre ting. 

Hvordan skal det lykkes at tage hånd om de sårbare elever? Hvordan kan man tage hånd om de mindste elever? Hvordan organiserer man? Hvad er godt indhold? Hvilke opgavetyper virker? Hvordan tilrettelægges samarbejde mellem elever? Hvordan får man eleverne væk fra skærmen? Hvordan klarer man undervisning og egne børn på samme tid? Hvordan bringes lærerkræfter bedst i spil?   

Anne Hammer lavede et opråb på Twitter, og snart er der gang i #skolechat igen. Mandag d. 11/1-2021 kl. 20-21. 

Deltagerne i #skolechat er eksperter på praksis i skolen, og de kan med stor styrke dele deres erfaringer og forskellige perspektiver og hjælpe hinanden på en vej. De hjælper hinanden med svar på spørgsmål, og de bringer meningsfulde spørgsmål til torvs, og sådan går det derudaf. 

Kom og vær med i de spændende meningsudvekslinger og drøftelser. Stemningen er altid god, og er man ny, så skal man nok blive taget godt imod. og du bliver med garanti klogere.   

Vel mødt til #skolechat 😊  

Det er også muligt at deltage i #skolechat på Facebook. Følg linket: https://www.facebook.com/groups/691202501420912/