BLOG

Empty article - Subtitle

Live webinar med James Nottingham

LearnUP inviterer alle lærere, ledere og pædagoger til gratis webinar med den britiske forfatter og foredragsholder James Nottingham. Emnet er ”Deep learning within the classroom”. LearnUP er Netflix eller TED for lærere, ledere og pædagoger.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

LearnUP inviterer alle lærere, ledere og pædagoger til gratis webinar med den britiske forfatter og foredragsholder James Nottingham. Emnet er ”Deep learning within the classroom”. LearnUP er Netflix eller TED for lærere, ledere og pædagoger.

Webinaret finder sted onsdag den 24. juni, kl. 15.30 Tilmeldingslink: https://learnup.dk/videos/deep-learning-within-the-classroom

Platform til kontinuerlig kompetenceudvikling der er billigere end skolens kaffebudget

- LearnUP er en online læringsløsning med kurser og efteruddannelse til lærere, skoleledere og pædagoger i landets grundskoler, ungdomsuddannelser og daginstitutioner. Vi har allerede 110 videokurser på platformen, og hver eneste uge kommer der nye til, fortæller Ahmet Incikli, der fik idéen til LearnUp i august 2018.

- Et lille halvt år senere gik vi i luften med de første 10 videoer, hvor jeg gav mine input til arbejdet med tosprogede elever. I dag er det dygtige undervisere, professorer og eksperter, der deler ud af deres erfaringer lige fra fjernundervisning over den svære samtale til kurser i at styrke autoriteten på forældremødet, konflikthåndtering og projektbaseret undervisning, forklarer Ahmet Incikli og fortæller, at corona-pandemien for alvor har åbnet uddannelsesinstitutionernes øjne for styrkerne i online kurser og efteruddannelse.

- I LearnUp har vi arbejdet med online kurser og efteruddannelse i godt 1 ½ år. Indtil corona-pandemien brugte vi størstedelen af tiden på at forsøge at overbevise kommuner, læringskonsulenter og skoleledere om, at det er fremtiden. Nu ved de det, og antallet af brugere på platformen er i den grad eksploderet på grund af corona-virussen.

Learning on demand er drivkraften

- Det handler om at gøre viden, fakta og kompetenceudvikling frit tilgængeligt. Har eksempelvis en lærer brug input til, hvordan hun bliver en bedre historiefortæller eller tager den svære samtale med et forældrepar, har hun brug for det her og nu, og med blot få klik på LearnUp.dk kan hun se, hvordan andre har løst lignende situationer, nøjagtig når det passer hende, fortæller Ahmet Incikli og understreger, at han på ingen måde mener, at de fysiske kurser skal skrottes.

- Online kurser og efteruddannelse er et godt og stærkt supplement til fysiske kurser. Vi har eksempler på, at læringskonsulenten i en kommune ruller en handlingsplan understøttet af specialkurser ud på LearnUp. Senere holder de et fysisk møde, hvor der er mulighed for diskussion og erfaringsudveksling blandt de ansatte og lederne.

FN’s Verdensmål: Løsning på engelsk på trapperne

- I LearnUp arbejder vi efter FN’s Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse og mål 10: Mindre ulighed. Vi vil gerne tage ansvar og bidrage til, at antallet af uddannede lærere øges væsentligt gennem internationalt samarbejde om lærerundervisning i udviklingslandene, hvor videndeling ikke er tilgængelig på samme måde som i Danmark.

- Bedre uddannelse styrker fællesskabet, integrationen og medborgerskabet og er en af vejene til mindre ulighed i verden. Så selvom det er et stort arbejde at lave alle vores kurser og efteruddannelse på engelsk, mener jeg, at det er et vigtigt stykke arbejde, og jeg glæder mig til at kunne tilbyde læringsplatformen på engelsk til lande over hele verden – ikke mindst udviklingslandende, siger en glad Ahmet Incikli, der også selv henter inspiration i andre lande.

- Vi har lige lavet en aftale med britiske James Nottingham om online kurser og webinarer. Kursene er online efter sommerferien, og jeg glæder mig over, at en kapacitet som James Nottingham også kan se værdien af at gøre viden tilgængelig online på vores platform, fortæller Ahmet Incikli.

Røvhulsreglen

- LearnUp handler først og fremmest om at gøre kurser og efteruddannelse for lærere, skoleledere og pædagoger tilgængelig, når de har brug for det, forklarer Ahmet Incikli og uddyber.

- I vores læringsløsning kan du lytte til eksperter og lære af deres erfaringer. Det betyder, at du ikke behøver at begå samme ”dumme fejl”, og at du lettere kommer i gang med arbejdet. Måske har du brug for at få bedre greb om den skiftlige prøve. Måske vil du skabe bedre relationer i klassen. Eller måske vil du have input til, hvordan du undgår, at ”røvhullerne” ødelægger kulturen.

- Røvhulsreglen er en af vores populære kurser. I videoen fortæller den mangeårige rektor på Herlufsholm Skole, Klaus Eusebius Jakobsen, om, hvordan har gennem årene har håndteret de medarbejdere, der har tendens til at ødelægge kulturen på skolen. Klaus deler ud sin ernorme viden og fylder værkstøjskassen op med gode værktøjer. Videoen er et must see for alle med interesse for ledelse, understreger Ahmet Incikli.

Eksempler på kurser

  • Introduktion til projektbaseret undervisning
  • Guide til fjernundervisning
  • Mit liv med talblindhed
  • Den vanskelige samtale
  • Gode relationer i klassen
  • Professionelle læringsfællesskaber i dagtilbud
  • Styrk din autoritet på forældremøde
  • Børn og unge med angst
  • Dialogorienteret undervisning
  • Fra stress til fest
  • Sådan får I fokus på legen i dagtilbuddet
  • Røvhulsreglen

Se alle kurser på: www.learnup.dk

Powered by Labrador CMS