BLOG

Empty article - Subtitle

Julegaver i januar

Op til jul er deltagernes formater i Lærernetværket indleveret internt. Godt 100 gode gennemarbejdede forløb, der integrerer fag pædagogik og teknologi vil i løbet af januar tikke ind på Materialeplatformen - forhåbentlig til glæde for endnu flere end projektets deltagere.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter et arbejdsomt efterår har deltagerne i Lærernetværket produceret en række delbare formater, hvor it integreres i dansk og matematik – f.eks. forløb, didaktiske metaovervejelser og læringsobjekter. Alle rettet mod fag og progression, og alle afprøvet i praksis. Et sejt stykke arbejde i en omskiftelig tid.

Formaterne er tænkt til at danne rammen om en konkret og praksisrettet videndeling til brug for såvel deltagere men også for interesserede lærere uden for projektet. Lige fra idefasen har der blandt deltagerne været et slaraffenland af ideer, og de endelige formater afspejler også en solid spændvidde og mangfoldighed, som vi i Lærernetværket vil mene kan inspirere enhver.

Vi arbejder lige nu på et interaktivt landkort over deltagernes formater, som man kan kigge med på i understående link. Landkortet revideres, kommenteres og justeres løbende indenfor de næste måneder.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zfyyhYw-EgiQ.kYLvULlSe7Bg

Man kan på Materialeplatformen under ”kollega til kollega” sektionen søge på tag’et Lærernetværket og finde formaterne efterhånden, som de bliver lagt op.

Sidst men ikke mindst kommer vi, i de tilfælde hvor vores deltagere har givet tilsagn, til at dele links til de gode sager på vores sociale netværk på Twitter og Facebook.

Hold også øje med bloggen, hvor vi sammen med deltagerne tager forskellige temaer op igennem det tidlige forår.

Så vi kan i Lærernetværket med rette konstatere at julegaverne ikke er ophørt, bare fordi der er januar.

Powered by Labrador CMS