BLOG

Empty article - Subtitle

Lærernetværket – nu med lærere fra hele landet!

Hermed en kort statusopdatering fra Lærernetværket. Der er godt gang i den praksisnære udvikling. De deltagende læreres daglige undervisning står i centrum for udviklingen inspirerende digitale formater på fagdidaktikkens præmisser.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi har i Lærernetværket haft vores første opstartsmøder rundt omkring i alle landets regioner, og har nu påbegyndt arbejdet i de mindre videndelings- og udviklingsnetværk: Producerende Praksisfælleskaber.

Vi kan melde om godt mod i en presset tid. Lærernetværket er startet op simultant med ny skolereform og andre initiativer på området, hvilket nødvendigvis er udfordrende for alle parter, men mest af alt for dets deltagere. I Lærernetværket fastholder vi fokus mod rum til fælles faglig fordybelse – og nye vinkler på elevernes læring.

De deltagende lærere er i brainstormfasen omkring udviklingen af den helt nære undervisningspraksis i deres klasser, og der er allerede nu rigtig mange ideer som vidner om stor diversitet i interesser, høj fagfaglighed og et ultrastærkt gåpåmod. Radaren er rettet mod mødet imellem fagdidaktik og teknologi. Nedenstående Wordle, som er sakset fra de mange brainstorms på Lærernetværkets SkoleKom-konference, afspejler mangfoldigheden i inputs indtil videre.

#Fil 2

Powered by Labrador CMS