Karsten Bräuner

Blog

Åbent spørgsmål til Gordon Ørskov Madsen - rykker

For en uge siden spurgte jeg Gordon Ørskov Madsen, om Hovedstyrelsen har drøftet borgerforslag FT-09476. Han har valgt samme strategi som KL i 2013-forhandlingerne: Intet svar. Jeg prøver igen - lettere omformuleret.

Publiceret Senest opdateret

Karsten Bräuner

Tidligere folkeskolelærer og tillidsrepræsentant ved Klarup Skole, Aalborg Kommune. Aktiv debattør, især i forbindelse med indførelsen af elevplaner og folkeskolereformen. Linjefagsuddannet i historie, kristendomskundskab og tysk. Er tillige uddannet journalist.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter at mit borgerforslag FT-09476 har været fremme i godt to måneder, har Morten Refskov fra Hovedstyrelsen fremsat en kommentar, hvori han skriver, at som han "kan vurdere det," er der "bredt set i Hovedstyrelsen ikke opbakning til forslaget".

At dette beror på en vurdering lader ane, at Hovedstyrelsen ikke har drøftet forslaget. Det får mig til endnu en gang at stille spørgsmålet:

Har Hovedstyrelsen drøftet borgerforslaget?

Hvis formanden ikke vil svare, må andre fra Hovedstyrelsen gerne træde til - i oplysningens og sandhedens tjeneste.