Karsten Bräuner

Blog

Tillid er ikke noget, man beslutter sig for. Tillid er en følgevirkning af, at den anden part har optrådt tillidsfuldt og tillidsvækkende og vil én det godt. Har og vil KL det?

Vi stemmer om en arbejdstidsaftale, der IKKE regulerer arbejds-tiden, men gør den til en armlægning mellem den enkelte lærer og ledelsen. Denne armlægning skal ifølge aftalen ske tillidsfuldt og i et gensidigt forpligtende samarbejde. Hvis du har tillid til KL*, så stem ja. Hvis ikke, så stem nej.

Publiceret Senest opdateret

Karsten Bräuner

Tidligere folkeskolelærer og tillidsrepræsentant ved Klarup Skole, Aalborg Kommune. Aktiv debattør, især i forbindelse med indførelsen af elevplaner og folkeskolereformen. Linjefagsuddannet i historie, kristendomskundskab og tysk. Er tillige uddannet journalist.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

*) Spørg dig selv: Hvilke udspil har KL kommet med siden 2013, som fik dig til at vende tommelfingeren op? Hvis du skal tænke "Øh ..." mere end én gang, må udfaldet være klart: Stem nej.