BLOG

Empty article - Subtitle

Er der en læge til stede?

en stabil, sund arbejdsstyrke, der er sørget godt for

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Marriott åbnede i Washington DC i 1927 som en sodavandsbar med ni taburetter og i vintersæsonen blev menuen en udvidet med varm mad. Senere udviklede virksomheden sig til et hotel, og efterhånden blev det til verdens største hotelkæde.

Et par år efter, at J.W. og Alice Marriott havde grundlagt deres virksomhed, blev USA ramt af depressionen, og den lagde et stort pres på alle amerikanske virksomheder og deres medarbejdere.

Hvordan reagerede Marriott-parret? De ansatte en læge for at sikre sig, at deres medarbejdere havde adgang til lægehjælp. Hvorfor? Jo, de bekymrede sig selvfølgelig for dem. Men de ville også sikre sig en stabil, sund arbejdsstyrke, der var sørget godt for.

De var overbeviste om, at hvis deres medarbejdere havde adgang til god lægehjælp, ville de bedre være i stand til at yde det niveau af service, parret ønskede for sine kunder.