Nationalt netværk af skoletjenester

Blog

Naturfag - kunst – historie - design

Skal du til Big Bang konferencen i Odense den 5-6. april eller kender du nogen, der skal? Så send dem forbi Nationalt netværk af skoletjenesters oplæg og værksted.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kom og find inspiration og lad dig udfordre på de gængse forestillinger om, hvor man kan finde motiverende, autentisk og anvendelsesorienteret naturfagsundervisning.  I oplægget Naturvidenskab på kunstmuseet fortæller to formidlere fra ARoS og en lærer om erfaringerne med at lade fagligheder spille sammen, så kunstoplevelser blandt andet relateres til fysikforsøg. Du vil også høre om den styrkede motivation, koblingen har vist sig at skabe for en stor del af eleverne.

Nationalt netværk af skoletjenester

På vores værksted i messeområdet ”Gravhøj, design og malerier” vil du kunne gå på opdagelse efter naturfag i arkæologiske fund og vikingetidens håndværk, geometri i kunstværker og møde undervisere fra blandt andet Øhavsmuseet, Designmuseet, Københavns Museum og De historiske værksteder.

VELKOMMEN!

Link til oplæg på Big Bang, SPOR 7, kl. 15.00-15.45, mødelokale C6 HER