Nationalt netværk af skoletjenester

Blog

310 steder at gå hen

Åben skole, hvor skal vi hen og hvorfor? Der er et hav af muligheder og nogle gange forvirrer det måske mere end det gavner. Overskuelighed og tilgængelighed er nøgleord, ja nærmest betingelser, for at kunne inddrage åben skole i sin undervisning. Her kan det nye årskatalog fra skoletjenesten.dk være en hjælp.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Årskataloget ”310 steder at tage hen med skoletjenesten.dk” giver nemlig overblik over eksterne læringsmiljøer i hele landet og er et værktøj, du som lærer eller pædagog kan bruge i planlægningen af næste års undervisning.

Nationalt netværk af skoletjenester

Du vil finde inspiration til at målrette din søgning på skoletjenesten.dk om lige præcis den undervisning, du har planlagt i forhold til fag, klassetrin, tid og sted. Ud over at du kan finde tilbud i dit eget lokalområde, kan du også søge efter tilbud i nabokommunerne, da museer og andre eksterne læringsmiljøer over hele landet bruger sitet til at annoncere om deres tilbud.

Læs årskataloget her

Bestil et eksemplar ved at skrive til formular@skoletjenesten.dk.

Se skoletjenesten.dk: https://www.skoletjenesten.dk/

Artikel: https://www.skoletjenesten.dk/skoletjenesten.dk/aarskatalog