Nationalt netværk af skoletjenester

Blog

Ny blog om Åben skole

4. b opfører læseteater i Ribes gader, 8.a laver matematik på kunstmuseet og specialklassen går på indkøb i år 1927 i Den gamle By Århus. Det, og meget andet, er hvad denne blog kommer til at handle om. Historierne hentes fra SkoletjenesteNetværk - et netværk af skoletjenester fra hele landet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som koordinatorer i SkoletjenesteNetværk, har vi fået muligheden for at skrive her på bloggen. SkoletjenesteNetværk er et projekt sat i verden for at understøtte kulturinstitutionernes samarbejde med skolerne, som følge af den ny skolereform. Vi vil skrive om historier, gode idéer, eksempler og forslag til, hvordan skolerne kan indgå i samarbejder med kulturinstitutionerne i forbindelse med den åbne skole. Fra at det tidligere var en frivillig mulighed at inddrage det omgivende samfund i elevernes læring, er det som bekendt nu blevet et must. Vores arbejde i SkoletjenesteNetværk er bl.a. at støtte udvikling af nye og kvalificere de eksterne læringstilbud i forhold til skolereformens krav om anvendelsesorienteret, autentisk, inkluderende og målrettet undervisning. Vi finder allerede mange gode og spændende tilbud derude, men møder også udfordringerne, der opstår, når forskellige verdener mødes.

Nationalt netværk af skoletjenester

Se mere om SkoletjenesteNetværk hjemmeside 

Følg os på SkoletjenesteNetværk facebook