BLOG

Empty article - Subtitle

Starten er gået...

og vupti gik der 32 dage.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg synes lige vi har haft 1. skoledag, men Ole orm, klassens talorm, viser at der allerede er gået 32 skoledage.

32 dage som er brugt på at lære hinanden at kende. Lære skolens område at kende. Og hver uge blive præsenteret for flere og flere nye ting. 

Det klarer mine elever simpelthen så flot. Tænk hvis vi blev ansat et nyt sted, men 49 andre nye kolleger, som vi skulle forholde os til, samt lære stedet at kende, også begå os blandt 500 andre kolleger. Ja så ville jeg ihvertfald være træt. Hvilket de sikkert også er når, de kommer hjem. 

På Bornholm har vi ingen førskole; så alt har været nyt for dem. Nye kammerater, nye voksne, nye lokaler. 

I denne uge er vi startet på emnet; Efterår. I går var vi på tur - på vandhulssafari for at undersøge, hvad søen gemmer på her i starten af efteråret. Der ud over skal vi igang med bogstavet E i denne uge. 

På fredag har vi forældrekaffe i den sidste time. Imens børnene har legetime kan forældrene komme og se de ting, vi har arbejdet med det sidste stykke tid, få en kop kaffe og sludre med hinanden og med os. Hvis jeg selv skal sige det (;)) synes jeg det er en super god idé med vores forældrekaffe. Vi afholder det ca. en gang om måneden. Vi får set og talt uformelt om hverdagen og jeg synes, vi på denne måde får set flere forældre. Før vi startede på det sidste skoleår, synes jeg hvert år, der var forældre, man kun så ved skolehjem samtaler, da nogen elever var/er i sfo og morgenen og i sfo efter skole. På denne måde ser vi hinanden oftere og det fremmer kun det gode samarbejde.

Hvad gør I rundt omkring i landet, for at møde forældrene i dagligdagen?