BLOG

Empty article - Subtitle

Vidensbrunch om arbejdsglæde

Gratis viden og brunch i Sorø den 25. februar 2014 med fokus på arbejdsglæde. Hvordan fastholder vi trivsel under forandring? Hør foredragsholder Thomas Milsteds konkrete svar på spørgsmålet. Alle kan deltage - også i debatten.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Center for Videreuddannelse og uddannelsesudvalget for ernæring og sundhed ser frem til en formiddag med brunch på Ankerhus, hvor temaet er trivsel på arbejdet i en tid med konstante forandringer og omstruktureringer. Hvis forandringer bliver gennemført uden omtanke for medarbejderne og ledernes trivsel, kan det få fatale konsekvenser. Hvordan undgår man det?

Thomas Milsted giver konkrete bud på, hvordan man fastholder trivsel, arbejdsglæde og høj social kapital under omstruktureringer og forandringer på arbejdspladsen. Alt er ikke nødvendigvis negativt. Der bør også fokuseres på de positive sider af forandringsprocesserne, som medarbejderne oplever. Men ….hvordan er det nu lige, at man gør? Er det nemmere sagt end gjort?

Tilmelding http://www.ucsj.dk/vidensbrunch-25feb