BLOG

Empty article - Subtitle

Vi er fysisk til stede - og det er så det!

Alting sejler, og lærerne driver på magisk vis mod målet, trods modvind, strømhvirvler og uvejr.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Alle møder ind - vi behøver ikke stempelure som i Tårnby - endnu. Men blikkene er ikke energiske, forventningsfulde og stålsatte. Intra bryder ned, portalen til materialebestilling bryder ned igen og igen. Arbejdspladserne er ikke færdige, og lærer-pc'erne (ultrabooks) er en halv time forsinkede. Vi skal forresten selv købe mus og taske, hvis vi vil have det - og forventes at være imponerede. Og der er kø ved lærerarbejdspladserne.

I løbet af dagen spredes alle ud over hele skolen for at finde egnede arbejdssteder. Nogle af os spredes helt ned i byen for at finde et sted med ro i hovedet. 

En overraskende træthed overmander mig ca. kl. 13.00, og jeg bliver tung i hjertet ved tanken om, at dette er mit liv de næste 17 år. 8 - 16 hver dag, fuld knald på, defekt udstyr og håbløse vilkår.

Kunne de rollinger dog ikke bare starte skoleåret i morgen - jeg bliver ikke bedre forberedt - og jeg savner deres livlige væsener.