BLOG

Empty article - Subtitle

Glædelig lærerens dag: En skolepolitisk podcast med Jacob Mark

I anledning af lærerens dag har jeg drøftet livet som lærer med to unge dygtige skolepolitiske kometer. Den ene borgerlig; den anden rød. Hermed historien om interviewet, der troede, det skulle blive et blogindlæg, men som endte som en skolepolitisk podcast med Jacob Mark.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I anledning af Lærerens dag har jeg drøftet livet som lærer med to unge dygtige politiske kometer. Den ene borgerlig; den anden rød. Jeg kender de herrer fra Køge, hvor vi mange gange har diskuteret skolepolitik. Begge de herre har fødderne solidt plantet i skolepolitik. Og begge maner til øget tillid, større fleksibilitet samt tættere samarbejde med DLF. Det er da lidt spændende. Men kan man tro på dem? Eller er det bare ord, det hele? Lyt med og vurder selv.

Værsgo, hermed følger første del; En skolesnak med Jacob Mark.

En lille fodnote: Begrebet, jeg ikke kunne huske i interviewet, er Public service motivation... lærere - og andre offentligt ansatte - motiveres af at gøre godt for brugerne og for samfundet.