BLOG

Empty article - Subtitle

Tag temperaturen på din arbejdsplads vha lærerintra

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag temperaturen på din arbejdsplads

PÅ LÆRERINTRA

Der går ofte ret lang tid mellem trivselsmålinger på en arbejdsplads, men med lærerintra kunne man eksempelvis tage temperaturen på arbejdsglæden på skolen en gang om måneden eller sågar oftere. Tilfredse medarbejdere/ansatte er sundere og mere produktive og mindre stressede.

Lærerintra har gjort det nemt at kommunikere med hinanden, booke, vikardække osv.

Med lærerintra kan man lade ansatte svare med enten bullits eller med små korte svar, når man på lærerintra har oprettet en tilmelding under koordination.

Og nu kan ledelsen også få et øjebliksbillede af, hvordan medarbejderne har det. Dermed kan arbejdsklimaet forbedres, og stressniveauet sænkes.

Spørgsmålene kunne være mange:

Har du haft en stresset periode? Eller har du nået det, du havde planlagt, du ville nå? Man kan forfatte de spørgsmål, man har brug for svar på. Svarene vil kunne ses af ledelsen og også af de ansatte, hvis man ønsker det.

Ledelsen kan hurtigt reagere på ting, der ikke fungerer. På større skoler er det en stor fordel, fordi det tit kan være umuligt at tale med hver enkelt medarbejder hver eneste måned om alle facetter af arbejdslivet. Her kan lærerintra hjælpe.

Med lærerintra har man personlig og hurtig kontakt med alle ansatte.

Jo mere ledelsen konstant har adgang til data, der viser temperaturen på arbejdspladsen, jo bedre proaktivt sikres det gode arbejdsmiljø.

Men kan lærerintra få dine frustrationer til at fordufte?

Medarbejdernes svar på lærerintra skal følges op af en personlig samtale, hvis medarbejderne behøver det, eller hvis ledelsen vurderer, at der er behov for det. Nogle har nemmere ved at svare på et spørgeskema end at skulle sidde med ledelsen face to face.

Lærerintra kan ikke forhindre stress eller dårlig ”temperatur” på arbejdspladsen, men kan være et redskab at have for øje i fremtiden. Det kan være en måde at forbedre medarbejdernes tilfredshed med arbejdspladsen og sikre det gode samarbejde mellem medarbejdere og ledelse.