BLOG

Empty article - Subtitle

Er der styr på fordelingen af delebarnets sommerferie?

Guide til forældrene ⁂ Elevens lærer kan også være en god støtte

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg gentager mine eksempler fra sidste sommers blogindlæg:  

  • Har mor og far fået aftalt, om jeg må komme på ridelejr de tre dage sammen med Clara? Jeg tør ikke spørge, for det ligger i starten af mors ferie, og er det mon ok for hende, at jeg så får færre dage sammen med hende?
  • Hvordan vil det gå, når far skal hente mig hjemme ved mor? Jeg plejer jo at blive hentet i skolen.
  • Kan jeg mon komme med til familiefesten hos moster? For den ligger i de uger, hvor jeg holder ferie med far.
  • Hvordan skal jeg klare at være så lang tid væk fra mor, når jeg er hos far, og omvendt? De er ikke så glade for, at jeg ringer hjem til hinanden. Men det ville hjælpe, når jeg savner dem.
  • Jeg håber ikke, det bliver for svært at være på ferie med mors nye kæreste og hans børn.
  • Jeg vil rigtig gerne have de nye dykkerbriller med hjem til mor, når vi skal til Frankrig. Men far sagde, at vi købte dem til ferien i Portugal. Så jeg ved ikke, om det vil være ok for far, at jeg indvier dem på turen med mor.

Forældreguide og rådgivning:  På Statsforvaltningen er der gode råd at hente til forældre omkring sommerferien og en beskrivelse af mulighederne for rådgivning

Rådgivning til barnet:  Delebarnet kan også søge hjælp ved at ringe til Børnenes skilsmissetelefon i Statsforvaltningen

   Hvordan du som lærer kan være behjælpelig – blot ved at spørge ind til ferien kan du læse mere om i mit blogindlægDel (ebarnets) sol og vind i sommerferien

Powered by Labrador CMS