Blog

Billedpædagogisk Tidsskrift - gode ideer til temaer?

Hvad arbejdes der med i billedkunst skolerne? Hvad er hot? Hvad bringer glæde? Hvad savner du ideer til og informationer om? Hvad synes du, at Billedpædagogisk Tidsskrift skal tage op og bringe artikler om?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi er i gang med at planlægge den kommende årgang af Billedpædagogisk Tidsskrift. Hvert nummer sætter fokus på et tema. Vi bruger en del tid på redaktionsmøderne at finde relevante og aktuelle temaer, der kan inspirere læserne, og som gør det muligt at finde skribenter, som ved noget om det og/eller arbejder med det i praksis.

Et tema kan være: et materiale, en metode, noget aktuelt en åben overskrift.

Vi har allerede udmeldt temaerne for de kommende to numre:

Danmarks Billedkunstlærere

Danmarks Billedkunstlærere er en landsdækkende forening, som arbejder på frivillig basis. Foreningen består af en landsstyrelse og 9 regionale kredse med hver sin kredsbestyrelse. Foreningen har p.t. 1750 medlemmer, og foreningens formål er at fremme forståelsen for værdien af børns æstetiske og billedsproglige udtryk at fremme forståelsen for faget Billedkunsts betydning i og uden for folkeskolen at arbejde for, at faget indtager en væsentlig stilling i uddannelsessystemet at arbejde for, at faget udvikles at formidle fagets indhold til foreningens medlemmer og bredere kredse

  • Samtidskunst og undervisning (blad 3 2017)
  • Stille steder (blad 4 2017)

 Vi vil gerne lave temanumre ud fra, hvad der rent faktisk arbejdes med på skolerne og opfordrer jer derfor til at komme med nogle overskrifter og/eller nogle bud på, hvad der rører sig på skolerne i forhold til billedfag.