Blog

"Tegn på TID" 1. og 2. april 2022 - en konference for billedkunstlærere

Det er TID til at komme på konference igen. Den faglige foreninge Danmarks Billedkunstlærere slår dørene op og inviterer billedkunstlærerne til to dages konference i april. Gå ikke glip af muligheden for at få ny inspiration.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I år hedder konferencen Tegn på TID.

På konferencen skal vi sammen med en forsker, flere kunstnere og masser af billedkunstkolleger undersøge og visualisere begrebet TID, gennem spændende foredrag og praktiske workshops.

Vi tør næsten godt garantere for, at du vil få inspiration til din undervisning. Det bliver to forrygende dage med TID til praktisk billedarbejde, kollegial sparring og spændende diskussioner. 

Danmarks Billedkunstlærere

Danmarks Billedkunstlærere er en landsdækkende forening, som arbejder på frivillig basis. Foreningen består af en landsstyrelse og 9 regionale kredse med hver sin kredsbestyrelse. Foreningen har p.t. 1750 medlemmer, og foreningens formål er at fremme forståelsen for værdien af børns æstetiske og billedsproglige udtryk at fremme forståelsen for faget Billedkunsts betydning i og uden for folkeskolen at arbejde for, at faget indtager en væsentlig stilling i uddannelsessystemet at arbejde for, at faget udvikles at formidle fagets indhold til foreningens medlemmer og bredere kredse

Der er endnu ledige pladser, men vent ikke for længe, der bliver hurtigt fyldt op. Konferencen afholdes i Odense på Dalum Landbrugsskole.

Vi glæder os til at se jer. 

Landsformand i Danmarks Billedkunstlærere

Lykke Østrup Andersen

Se hele konferenceprogrammet i vedhæftet fil

Tilmelding til konferencen