Blog

Inspirationskatalog til Billedkunstens dag

Deltag i BILLEDKUNSTENS DAG 2019

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Billedkunstlærere og Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst har igen i år lavet et inspirationskatalog, som giver nogle gode idéer til, hvad I kan lave på BILLEDKUNSTENS DAG.

Find PLAKAT og INSPIRATIONSKATALOG her

BILLEDKUNSTENS DAG er en tilbagevendende landsdækkende begivenhed. På dagen sætter vi spot på billedkunst til børn og unge og viser mangfoldigheden i billedkunstundervisningen. Vores mål er at skabe opmærksomhed og synlighed om billedkunstområdet for børn og unge. Vi vil gerne invitere alle, der beskæftiger sig med eller underviser i billedkunst for børn og unge, til at markere BILLEDKUNSTENS DAG. Inspirationskataloget giver nogle idéer, men I kan også finde på jeres helt egne. Hovedsagen er, at børn og unge over hele landet får nogle gode billedkunstoplevelser.

Danmarks Billedkunstlærere

Danmarks Billedkunstlærere er en landsdækkende forening, som arbejder på frivillig basis. Foreningen består af en landsstyrelse og 9 regionale kredse med hver sin kredsbestyrelse. Foreningen har p.t. 1750 medlemmer, og foreningens formål er at fremme forståelsen for værdien af børns æstetiske og billedsproglige udtryk at fremme forståelsen for faget Billedkunsts betydning i og uden for folkeskolen at arbejde for, at faget indtager en væsentlig stilling i uddannelsessystemet at arbejde for, at faget udvikles at formidle fagets indhold til foreningens medlemmer og bredere kredse

Husk, I kan også finde idekatalogerne fra de tidligere år på foreningernes hjemmeside, under menuen "Billedkunstens dag"

Del jeres oplevelser på Instagram og Facebook. Mærk dem #billedkunstensdag, så alle kan se dem. Billederne kan også ses på foreningernes hjemmeside. Vi glæder os til at se, hvad I har fundet på i år. Mange hilsner Danmarks Billedkunstlærere og Kompetencecenteret for børn, unge og billedkunst. For yderligere oplysninger kontakt:

Danmarks Billedkunstlærere Tlf. 2272 8946 eller 2045 2836 www.danmarksbilledkunstlaerere.dk Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst Tlf. 61999082 - www.kbub.dk

Powered by Labrador CMS