Blog

HUSK Billedkunstens dag i 2018 onsdag i uge 11

Billedkunstens dag i 2017 var en stor succes, hvor mere end 10.000 elever deltog i mere end 40 byer. I 2018 skal vi være endnu flere.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Var du og din skole ikke med i år til at markere Billedkunstens dag, så kom med i 2018. Billedkunstens dag ligger onsdag d.14.marts i uge 11. Glem ikke at få dagen med i din årsplanlægning. 

På Holbergskolen er dagen nu skrevet ind i skolens årsplanlægning og lagt ind i budgettet. 

Inspirationskataloget med ideer til, hvad man kan arbejde med til dagen,  udsendes i januar 2018 til alle skoler, så kontakt din leder eller skolens sekretær, hvis du ikke modtager det. Eller find det på vores hjemmeside http://danmarksbilledkunstlaerere.dk, hvor også dem fra 2016 og 2017 ligger.

Danmarks Billedkunstlærere

Danmarks Billedkunstlærere er en landsdækkende forening, som arbejder på frivillig basis. Foreningen består af en landsstyrelse og 9 regionale kredse med hver sin kredsbestyrelse. Foreningen har p.t. 1750 medlemmer, og foreningens formål er at fremme forståelsen for værdien af børns æstetiske og billedsproglige udtryk at fremme forståelsen for faget Billedkunsts betydning i og uden for folkeskolen at arbejde for, at faget indtager en væsentlig stilling i uddannelsessystemet at arbejde for, at faget udvikles at formidle fagets indhold til foreningens medlemmer og bredere kredse

God sommer - vi glæder os til at blive flere til at synliggøre billedkunstfagets mange potentialer for kreativitet, innovation og håndværk