Blog

HUSK Billedkunstens Dag 2022 - Onsdag i uge 11

Så er inspirationskataloget klar til Billedkunstens Dag. Snyd ikke dine elever for at være med til Billedkunstens Dag. Vær med til at vise, hvad billedkunstfaget kan.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

BILLEDKUNSTENS DAG Trods Corona lykkedes det sidste år nogle steder i landet at fejre Billedkunstens Dag. I år 2022 håber vi at kunne fejre dagen som altid onsdag i uge 11 uden Coronabenspænd. 

Det nye inspirationskatalog er nu sendt ud til skoler, billedskoler, museer o.a. institutioner som beskæftiger sig med billedkunst for børn og unge. 

Det er også delt på facebook og I kan finde det på vores hjemmeside, hvor I også kan finde tidligere inspirationskataloger.  

Danmarks Billedkunstlærere

Danmarks Billedkunstlærere er en landsdækkende forening, som arbejder på frivillig basis. Foreningen består af en landsstyrelse og 9 regionale kredse med hver sin kredsbestyrelse. Foreningen har p.t. 1750 medlemmer, og foreningens formål er at fremme forståelsen for værdien af børns æstetiske og billedsproglige udtryk at fremme forståelsen for faget Billedkunsts betydning i og uden for folkeskolen at arbejde for, at faget indtager en væsentlig stilling i uddannelsessystemet at arbejde for, at faget udvikles at formidle fagets indhold til foreningens medlemmer og bredere kredse

Vi håber, I vil være med til at gøre BILLEDKUNSTENS DAG til en spændende og begivenhedsrig dag fyldt med billedkunstoplevelser for børn og unge. 

Del jeres oplevelser på vores facebookgruppe og på facebookgruppen: Billedkunstens Dag. Tag en masse billeder, del via Instagram og mærk dem #billedkunstensdag, så alle kan se dem. Vi glæder os til at se, hvad I finder på i 2022 uge 11. 

Billedkunstens Dag arrangeres i samarbejde med Kompetencecentret for Børn, Unge og Billedkunst. Årets plakat og katalog kan downloades fra vores hjemmeside ved at klikke på nedenstående link.

Inspirationskatalog 2022

Landsformand i Danmarks Billedkunstlærere