Blog

Nyt inspirationskatalog til Billedkunstens dag 15. marts 2017

BILLEDKUNSTENS DAG er den 15. marts 2017. Nyt inspirationskatalog til Billedkunstens dag er på gaden nu. Danmarks Billedkunstlærere og Kompetencecentret for børn, unge og billedkunst har igen i år lavet et inspirationskatalog, som kan give nogle gode idéer til, hvad I kan lave hos jer på BILLEDKUNSTENS DAG.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

BILLEDKUNSTENS DAG er en tilbagevendende landsdækkende begivenhed. På dagen sætter vi spot på billedkunst til børn og unge og viser mangfoldigheden i billedkunstundervisningen. Vores mål er at skabe opmærksomhed og synlighed om billedkunstområdet for børn og unge.

Vi vil gerne invitere alle jer, der beskæftiger sig med eller underviser i billedkunst for børn og unge til at markere BILLEDKUNSTENS DAG. Vi har udarbejdet et inspirationskatalog, der giver nogle idéer til, hvad I kan lave på dagen.

Vi håber, at I vil være med til at gøre BILLEDKUNSTENS DAG til en spændende og begivenhedsrig dag fyldt med billedkunstoplevelser for børn og unge.

Danmarks Billedkunstlærere

Danmarks Billedkunstlærere er en landsdækkende forening, som arbejder på frivillig basis. Foreningen består af en landsstyrelse og 9 regionale kredse med hver sin kredsbestyrelse. Foreningen har p.t. 1750 medlemmer, og foreningens formål er at fremme forståelsen for værdien af børns æstetiske og billedsproglige udtryk at fremme forståelsen for faget Billedkunsts betydning i og uden for folkeskolen at arbejde for, at faget indtager en væsentlig stilling i uddannelsessystemet at arbejde for, at faget udvikles at formidle fagets indhold til foreningens medlemmer og bredere kredse

Del jeres oplevelser på instagram og facebook mærket #billedkunstensdag.Vi glæder os til at se, hvad I har fundet på.