Blog

Billedpædagogisk Tidsskrift nr.2 er udkommet

Det nyeste nummer af Billedpædagogisk Tidsskrift er udkommet. Temanummeret hedder GRAFISK DESIGN , og man kan læse både praksisartikler og lidt om, hvad det vil sige at arbejde med grafisk design. Hvis du ikke selv holder bladet, kan du måske læse det på skolens lærerværelse eller på Folkebiblioteket. Sidst i bladet er der en lang museumsliste, der viser hvilke museer et medlemskort af Danmarks Billedkunstlærere giver gratis eller næsten gratis adgang til. Husk både liste og medlemskort, når du skal ud i sommerlandet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

#Fil 1

Danmarks Billedkunstlærere

Danmarks Billedkunstlærere er en landsdækkende forening, som arbejder på frivillig basis. Foreningen består af en landsstyrelse og 9 regionale kredse med hver sin kredsbestyrelse. Foreningen har p.t. 1750 medlemmer, og foreningens formål er at fremme forståelsen for værdien af børns æstetiske og billedsproglige udtryk at fremme forståelsen for faget Billedkunsts betydning i og uden for folkeskolen at arbejde for, at faget indtager en væsentlig stilling i uddannelsessystemet at arbejde for, at faget udvikles at formidle fagets indhold til foreningens medlemmer og bredere kredse

Powered by Labrador CMS