Mette Friderichsen

Blog

"Det er ikke en and", men der er en ælling på vores stand. Tidsskriftet Specialpædagogik på BogForum

Om Tidsskriftet Specialpædagogik, om pilotprojekt med Danmarks Lærerforening, om BogForum og om en gul ælling.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores plakat til BogForum er netop blevet sendt i trykken. Det er vores nye trykkeri STIBO, som også trykker Folkeskolen, der har været os behjælpelig med den. På torsdag skal vi hente den, og så skal vi ellers til at stille vores stand op i Forum. Kom og besøg os der i dagene 11.-13. november. "Det er ikke en and", men der er en ælling på vores stand med mørke dun på issen, glad og nysgerrig på vej ud i livet. Det er vi også, på vej ud på nye græsgange med vores udvidede samarbejde med Danmarks Lærerforening. Det er en del af et pilotprojekt, som også meget gerne skulle komme andre faglige netværk til gode. Nu klarer vi vores regnskab og abonnementskartotek i samarbejde med DLF. Vi er også blevet "legekammerater" med Folkeskolen og Folkeskolens medier. Vi håber på at vi kan hjælpe hinanden blandt andet med at styrke det faglige netværk Specialpædagogik, som du jo netop har klikket ind på.

Mette Friderichsen

Mette Friderichsen er ansvarshavende redaktør af Tidsskriftet Specialpædagogik.

Besøg også Tidsskriftet Specialpædagogik på BogForum. Mød redaktionsmedlemmerne og få dig en god samtale om det der optager dig, som har interesse for specialundervisning og inklusion. Du vil også kunne takke ja til et års abonnement på vores tidsskrift for 100 kr. Det er et super godt tilbud, som er svært at sige nej til, hvis man er til faglig udvikling og fordybelse.

Tidsskriftet Specialpædagogik udgives af Danmarks Specialpædagogiske Forening og Danmarks Lærerforening.
Tidsskriftet bringer aktuelle faglige artikler om specialpædagogiske emner og inklusion.
Med tidsskriftet ønsker vi at bidrage til den specialpædagogiske forståelse og udvikling set i lyset af etiske spørgsmål, og de politiske og økonomiske strømninger, som betinger alle underviseres vilkår. Vilkår som også er afgørende for de mennesker, som har behov for særlig undervisningsmæssig tilgang.

Vi glæder os til at møde dig - her på det faglige netværk Specialpædagogik og på BogForum i næste week-end.