Mette Friderichsen

Blog

Stem på Susanne Weisbjerg Vilstrup til hovedstyrelsesvalget

Ønsker I bedre vilkår for de specialpædagogiske opgaver i folkeskolen, så stem på Susanne Weisbjerg Vilstrup til hovedstyrelsesvalget

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære læser

Mette Friderichsen

Mette Friderichsen er ansvarshavende redaktør af Tidsskriftet Specialpædagogik.

Hvis du er havnet her på min blog er sandsynligheden for, at dine faglige interesser vedrører det specialpædagogiske, det logopædiske, det læsepædagogiske, det psykologiske og eller det inklusionspædagogiske stor.  Måske er du ansat som PPR-medarbejder, læsekonsulent, inklusionsvejleder el. lign.

Jeg er, ud over mit virke som ansvarshavende redaktør for Tidsskriftet Specialpædagogik, ansat som tale-/hørekonsulent ved PPR. Via begge dele har jeg haft den positive oplevelse at møde Susanne Vilstrup i hendes egenskab af formand for Logopædisk Forum. Susanne brænder for de specialpædagogiske fagligheder, og for hende er det overordentligt væsentligt, at det specialpædagogiske - både det fagligt betonede og det ansættelsesmæssige betonede bliver repræsenteret i DLF's hovedstyrelse. Vi, "folkeskolens måner", der uvægerligt må hænge fast i den pædagogiske atmosfære omkring skolen, og sammen med folkeskolens lærere og pædagoger sætte spotlight på både individuelle og kontekstuelle funderede  udfordringer er en nødvendig del af Folkeskolen, hvis den skal leve op til sin målsætning om, at alle skal lære så meget de kan. Derfor skal vi også repræsenteres i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Min fagfælle Susanne Vilstup stiller op til hovedstyrelsesvalget, og jeg kan varmt anbefale jer at stemme på hende!

Susanne har været næstformand for FTHF, foreningen af tale-/hørekonsulenter i Folkeskolen, nu omdøbt til "Logopædisk Forum", men da den tidligere formand Erik Cloyd Ebsen desværre afgik ved døden, trådte Susanne til som formand. Susanne har sammen med foreningen holdt skruen lige i vandet, hvor man i år bl.a. har fejret 50 års jubilæum og fyldt den store konferencesal på Vingsted med dedikerede kursusdeltagere til foreningens kursus i september.

Susanne vil tale for optimale ansættelses- og arbejdsvilkår for PPR-ansatte medlemmer af DLF og alle andre, som har særlige specialpædagogisk betonede opgaver i folkeskolens regi bl.a. læsekonsulenter, tale-/hørekonsulenter, læsevejledere, inklusionsvejledere. Tøv ikke, Stem på Susanne, også selv om du ikke nødvendigvis selv arbejder inden for de specialpædagogiske områder, men ønsker bedre arbejdsvilkår i folkeskolen for især de inklusions- og specialpædagogiske opgaver, som kalder på tværfaglige løsninger.  

Rigtig godt valg!

Mette Friderichsen, stiller for Susanne Weisbjerg Vilstrup