Praktikeren

Blog

Hjælp til spændende undervisning

Tænk, hvis vi kunne få eleverne til at ville fagene af lyst - det tror jeg på vi kan!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad nu hvis....

Hvad nu hvis man kunne få eleverne til at ville fagene af egen vilje, og ikke kun fordi de skulle?

Hvad nu hvis man kunne vise en rød tråd igennem hele grundskoleforløbet? Hvad nu hvis man kunne gøre det hele til et spil eller en leg?

Hvad nu hvis man midt i det hele selv kunne hygge sig med spillene, og selv være et lille legebarn i hverdagen?

Det er de spørgsmål jeg primært arbejder efter, og dem der hjælper mig.  Vi har fået en undervisnings verden hvor overskuddet for mange er knapt, og vi skal hjælpe hinanden med at udvikle ideer. 

Praktikeren

Underviser i matematik, teknologisk forståelse idræt og spiludvikling. Specialiseret i læringsprocesser og motivation og brænder for udvikling af spilbaseret læring af gamification omkring indlæring. Stifter af læringssitet legdigklog.dk

Jeg har selv som mange andre haft de "kedelige" lærere som barn og de passionerede. Det var også en af grundene til jeg blev lærer. 

Jeg føler det er vigtigt at vi hjælper hinanden med inputs med de spøjse ideer som kan bruges i praksis. Ikke kun i teorien, men i praksis.  Det er mit mål med denne blog. Vi skal skabe den gode undervisningsramme ved at inspirere hinanden.

Hvis i allerede nu vil prøve noget af som kan hjælpe jeres elever i matematik, både når i er til stede og ikke, så se med her:

https://www.folkeskolen.dk/602460/pizza-spillet---en-metode-til-at-styrke-elevens-paratviden

Vi skrives ved

Mange hilsner Henrik