BLOG

Empty article - Subtitle

”Min mor og far bor sammen, men jeg er OGSÅ delebarn …”

Vi har fokus på delebørn, men glemmer vi deres søskende, som trods ét hjem kan føle sig splittede? ♦ Dette blogindlæg er skrevet af min datter på 8 år.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne blog handler om hvor svært det er at have søskende der er i skilsmisse. Jeg har to storebrødre der begge er skilt. Begge mine brødre heder Emil. Min mor og far fandt sammen og så fik de mig.

Når mine brødre er væk er jeg nogen gange trist og nogen gange græder jeg. Jeg føler mig som den eneste i hele universet som har to brødre der er skilt men min mor siger at der er mange andre der har det som mig jeg kan stadig godt have det hyggeligt selvom de ikke er her. [Red.: ”Moren” siger, der også er andre, som har det sådan, når min datter føler, hun er den eneste i hele universet – for hendes følelse skal jo ikke negligeres!]

Jeg holder nytår hver andet år med begge mine brødre. Jeg holder aldrig jul med begge mine brødre, det ville jeg ønske jeg kunne. Hver andet år holder jeg jul hos min mormor og morfar sammen med min største bror. Og hver andet år holder jeg jul hjemme hos mig selv med min mindste bror. Vi holder aldrig jul sammen, alle sammen. Jeg er på sommerferie og efterårsferie med dem begge to og vi hygger os det er bare med at nyde den tid man har det har jeg også gjort. Når jeg er på påske ferie hos min mormor og morfar er begge mine brødre med, nu når jeg tænker over det er der mange gange hvor de er med på ferier eller den slags.

Men når jeg holder ferie uden mine brødre savner jeg dem, men så er det dejligt at jeg også har en ferie med dem, det er også hyggeligt med min mor og far, man skal bare tænke over alt det gode. Når jeg er på ferie uden mine brødre finder jeg nogen jeg kan lege med, jeg er nemlig god til at finde nogen legekammerater.

Hvad man egentligt har fordele ved når ens søskende er skilt

nr.1 at du også kan vær sammen med din mor og far

nr.2 du kan glæde dig til dine søskende kommer hjem

nr.3 og at de overhoved er født  

Skrevet af lillesøster i 2. klasse til to storebrødre på 16 og 17 år