Matematikkonsulenternes blog

Blog

GeoGebraworkshop i september, hvor deltagerne skaber indholdet

Som optakt til den nordiske og baltiske GeoGebrakonference i København har danske lærere mulighed for at deltage gratis i workshops fredag den 21. september.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I år afholdes den årlige nordiske og baltiske GeoGebrakonference i Danmark. Det er den 9. konference i rækken, og den foregår fra den 21. til den 23. september på Københavns Professionshøjskole på Campus Carlsberg i København.

Som optakt til disse konferencer har det udviklet sig til en tradition at invitere de lokale lærere til workshops for at udbrede kendskabet til GeoGebra og de mange muligheder, det åbner i undervisningen.

Workshopsne er uformelle, og alle er velkomne til at deltage uanset erfaring med GeoGebra, eller hvor i uddannelsessystemet man underviser.

GeoGebra-bloggen

Pædagogiske konsulenter ved Center for Undervisningsmidler UCL. Medlemmer af Det Danske GeoGebra Institut.

Bloggen fokuserer på inspiration til brug af GeoGebra i matematikundervisningen, men også på potentialer og faldgruber ved it-inddragelse i matematikfaget.

Der er ikke på forhånd planlagt noget indhold på dagen, da det er tanken, at det skal opstå på baggrund af de deltagende læreres ønsker. Afhængigt at deltagerønsker og andre interesser inddeler vi os på dagen i to til fire workshops med en erfaren bruger fra instituttet som ansvarlig.

Hvis du har lyst til at lege med, kan du læse mere nederst på siden her på ggb2018.dk, hvor du også kan tilmelde dig til fredagens gratis arrangement. Selvom sproget på siden er engelsk, vil workshoppen foregå på dansk. Det er ikke en forudsætning for deltagelse i workshoppen, at man deltager i konferencen efterfølgende.