Musiklærerforeningen

Blog

Glædelig jul

den sidste tone .....

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Musiklærer❣️ Nu har du spillet den sidste tone for i år, børnene har sunget de sidste sange, de har optrådt og fået julestemningen frem i alle - og du har KNOKLET! Du skal vide hvor meget det betyder. Op til jul kan ingen være i tvivl om musikkens betydning for børnene i skolen. 🎶 Må 2020 blive året, hvor vi uddanner lidt flere musiklærere og hvor vi passer endnu bedre på dem vi har. For I gør et bragende flot stykke arbejde hele året igennem. 🎄 Del gerne min lille julehilsen på en kollegas FB side, på skolens FB side og på din skoleleders FB side 😉 Rigtig glædelig jul til alle musiklærere i Danmark. Kh Karen - formand for Musiklærerforeningen. 🎶

Musiklærer

Musiklærerbloggen handler om den musikundervisning der foregår i skolen og hvilke vilkår musiklærerne har for at lave god musikundervisning. Den handler om faget stilling i skolen, og hvad skal børnene lære i musik. Om fagets kerneværdier og hvad kan faget byde ind med i en folkeskole med fokus på inklusion og rummelighed. Men også om, hvad faget kan bidrage med i en værdidebat om folkeskolens værdier. Bloggen kan også berøre uddannelsen af musiklærere.