Sproglærerforeningen for engelsk, tysk og fransk

Blog

Dynamisk vidensportal med de nye Fælles Mål

Undervisningsministeriet har lanceret en dynamisk vidensportal med de nye Fælles Mål på www.ffm.emu.dk. Vidensportalen skal være en hjælp til lærerne i at arbejde systematisk med læringsmål og de nye mål i undervisningen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På vidensportalen vil lærerne kunne finde de nye Fælles Mål, vejledende læseplaner og undervisningsvejledningerne for folkeskolens fag og emner og tværgående emner. Derudover er der til alle de nye mål udarbejdet inspiration til, hvordan målene kan anvendes i planlægningen af undervisningen og opfølgningen på elevernes læring. Derudover er der eksempler på, hvordan de dygtigste elever kan udfordres. Derudover er der udarbejdet en generel vejledning om læringsmålstyret undervisning og inspirationseksempler på, hvordan undervisningsforløb kan tilrettelægges ud fra læringsmål. Ministeriet opdaterer i skoleåret 2014/15 løbende vejlednings- og inspirationsmaterialet på den dynamiske vidensportal på baggrund af erfaringerne med de nye mål fra udviklingsprogrammet for forenklede Fælles Mål.

Vedhæftet er en introduktion til de nye Fælles Mål og til læringsmålstyret undervisning. 

Engelsk-bloggen

Engelskbloggen provokerer, engagerer, skaber debat og lægger op til dialog og udvikling af engelskfaget og didaktikken. Vær med! Skriv, like, kommenter!

Powered by Labrador CMS