Blog

Velkommen til engelsk netværk

Engelsk nu med i faglige netværk på folkeskolen.dk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vil I have mere fokus på jeres fag? Vil I slå kræfterne sammen med Folkeskolens journalister? Sådan lød invitation fra folkeskolen.dk til os i Engelsk Fagudvalg, Sproglærerforeningen, om oprettelse af fagligt netværk på folkeskolen.dk. Andre fag er startet og vi er nu også med.

Platformen er folkeskolen.dk i form af debat, artikler, idéer fra lærer til lærer og blogs. Folkeskolen ønsker vores deltagelse i at oprette netværket – og sikre at det kommer til at køre. En journalist er tilknyttet det enkelte netværk og er behjælpelig. Sproglærerens redaktør Kirstine Jordan er koordinator for bloggen i engelsk. Fagudvalget samarbejder med Kirstine og blogger i et vist omfang. Der bliver løbende aftaler med andre bloggere.

Engelsk-bloggen

Engelskbloggen provokerer, engagerer, skaber debat og lægger op til dialog og udvikling af engelskfaget og didaktikken. Vær med! Skriv, like, kommenter!

På engelsk netværks blog bestemmer vi selv temaerne. Debatten kan fx dreje sig overordnet om skolereformen, herunder engelsk fra 1. klasse, om forenkling af fælles mål, elevplaner og fra fagkonsulenter til læringskonsulenter. Nede i substansen handler det meget om daglig praksis, inspiration fra lærer til lærer, hvordan vi navigerer i de nye tiltag. Nogle af de kommende blogs vil handle om opstart 1. klasse, indretning af engelske læringsrum, musik i engelskundervisningen, digitale medier, iPad og e-twinning med konkrete klasser i udlandet og sådan gør vi om synopser i 9.-10.klasse

Vi glæder os til at få gang i det faglige netværk. Formen er uhøjtidelig, man kan tage udgangspunkt i egne oplevelser og erfaringer og invitere til debat.

Alle kan oprette profil på netværket, også engelsklærere fra privat- og efterskoler. Og I er mere end velkomne til at kommentere på blogindlæggene og selv skrive indlæg på netværket! Vi kan som engelsk fagudvalg i Sproglærerforeningen nå ud til flere sproglærere. Og hvis I som engelsklærere er interesserede i hvad vi er optaget af i Sproglærerforeningen, så kom og få indflydelse. Der er plads til flere medlemmer.

Powered by Labrador CMS