eTwinning

Blog

Idræt og interkulturelle kompetencer

Idrætsfaget er traditionelt set ikke et fag, hvor internationalt samarbejde indtænkes i årsplanen – men hvorfor ikke?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Idrætsfaget kan med fordel danne baggrund for spændende muligheder for at inddraget den internationale dimension.

Et internationalt udsyn i en sportslig sammenhæng vil give mulighed for at lavet et sammenspil, hvor elevernes idrætsfaglige læring spiller sammen med udenlandske elevers levevilkår og idrætsfaglige muligheder.

Samarbejdsportalen eTwinning udbyder et gratis webinar d. 17.3., hvor emnet er: eTwinning som redskab til faglighed med udsyn i idrætsfaget.

eTwinning

eTwinning er en gratis og sikker digital platform udviklet for lærere og elever til at netværke og lave skolesamarbejdsprojekter i Europa. Vi er nogle eTwinning ambassadører fra grundskolen, som gerne vil udbrede kendskab til de mange muligheder med eTwinning. Beskrive, debattere og dele gode undervisningsforløb i forhold til eTwinning. Vi vil bruge bloggen til dels at beskrive og debattere vores arbejde med eTwinning og dels at beskrive spændende projekter med og til elever i eTwinning projekter.

Så har du lyst til at høre mere om, hvordan man kan integrere den internationale dimension i idrætsfaget – så er her en spændende mulighed.

Webinaret er gratis.

https://etwinning.dk/event/fokus-paa-idraetsfaget-med-etwinning/?fbclid=IwAR2cn747fZFt5Ipgv0341r4Tccx6mXLgVxSqRZQzKtQX5GctWc2v4WDM5qk