eTwinning

Blog

eTwinning, et lærer- og ledelsesperspektiv

Der er netop lavet to film om eTwinning, de giver et kort indblik i arbejdet med eTwinning, både i forhold til det konkrete projektarbejde og set fra et lærer- og ledelsesperspektiv. I dette korte blogindlæg er der fokus på filmen ”eTwinning, et lærer- og ledelsesperspektiv”.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Filmen som medie

Filmen giver inspiration til arbejdet med eTwinning, og er en appetitvækker for lærere og ledelse der er nysgerrig på hvad eTwinning er og kan. I filmen ”eTwinning, et lærer- og ledelsesperspektiv ” er fokus på arbejdet med eTwinning set fra de to vinkler, samt hvilke overvejelser man som lærer og leder gør sig i forhold til arbejdet med eTwinning. Man får et billede af hvad eTwinning kan bidrage med i den daglige undervisning, og hvad man som skoleleder evt. kan se af muligheder i arbejdet med eTwinning.

Formidling

eTwinning

eTwinning er en gratis og sikker digital platform udviklet for lærere og elever til at netværke og lave skolesamarbejdsprojekter i Europa. Vi er nogle eTwinning ambassadører fra grundskolen, som gerne vil udbrede kendskab til de mange muligheder med eTwinning. Beskrive, debattere og dele gode undervisningsforløb i forhold til eTwinning. Vi vil bruge bloggen til dels at beskrive og debattere vores arbejde med eTwinning og dels at beskrive spændende projekter med og til elever i eTwinning projekter.

Over den seneste tid er en stor del af de fysiske events omlagt til virtuelle begivenheder, her kan filmen bl.a. give inspiration til hvordan du både som lærer og leder kommer i gang med eTwinning. Den giver et fint billede af hvordan man kan anvende eTwinning i den daglige undervisning, og hvordan man som leder kan hjælpe sine ansatte videre med arbejdet. Det er bl.a. i samspillet mellem lærer og ledelse, at indsatsen omkring eTwinning på skolen styrkes.

Filmen er relevant for nye såvel som erfarne brugere af eTwinning.