eTwinning

Blog

Mød fransk feminist og "footballeuse pro" på eTwinning

Kom til gratis online-foredrag med Nicole ABAR, tidligere professionel fodboldspiller i Frankrig. Hele livet har hun kæmpet mod kønsstereotyper og for ligestilling i sportsverdenen og i skolen. Sammen med andre frankofone lærere fra hele Europa kan du møde Nicole Abar og stille spørgsmål og kommentere i chatten!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foredraget er på fransk og foregår på eTwinning for registrerede brugere mandag 27. april kl. 17 og varer godt en time.

I foredraget fortæller Nicole ABAR sin historie og kamp for ligestilling i såvel sporten og i det franske skolevæsen. Nicole Abar arbejder også for "la mixité" - altså at piger og drenge spiller og leger sammen i skolen og i sportens verden.

Til foredraget kan deltagerne stille spørgsmål til Nicole Abar i chatten. Jeg forventer deltagere fra flere af de frankonfone lande på eTwinning - og selvfølgelig andre fransktalende lærere.  Jeg håber også at møde danske fransklærere!

eTwinning

eTwinning er en gratis og sikker digital platform udviklet for lærere og elever til at netværke og lave skolesamarbejdsprojekter i Europa. Vi er nogle eTwinning ambassadører fra grundskolen, som gerne vil udbrede kendskab til de mange muligheder med eTwinning. Beskrive, debattere og dele gode undervisningsforløb i forhold til eTwinning. Vi vil bruge bloggen til dels at beskrive og debattere vores arbejde med eTwinning og dels at beskrive spændende projekter med og til elever i eTwinning projekter.

Jouer en mixité - l'égalité filles - garçons 

Mandag d. 27. april kl. 17.00

Link til foredraget (virker kun når man er logget på eTwinning):

https://live.etwinning.net/professionaldevelopment/onlineseminar/115299

Hvis du vil have hjælp til at komme på eTwinning, så kan du kontakte mig eller en af de andre eTwinning-ambassadører i Danmark. 

Hold øje på den danske eTwinning-side https://etwinning.dk/ med webinarer for nye brugere i den kommende tid og kom godt i gang med internationale projekter og faglig sparring!