Fransklærerforeningen

Blog

Deltag i frankofonidagen med din klasse!

Den fransksprogede musiktradition er rig og mangfoldig og kan næsten tage lytteren med verden rundt.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den fransksprogede musiktradition er rig og mangfoldig og kan næsten tage lytteren med verden rundt. I de seneste år har flere og flere fransksprogede artister også fundet vej til de danske radiostationer og spillesteder og det er ikke længere så usædvanligt at høre musik på fransk når man færdes på cafeer og i butikker.Takket være de sociale medier og streamingtjenester når fransksproget urban og pop og hele den vibe der er omkring musikken frem til et nyt publikum og er med til at påvirke den danske urbanscene. I år har « la Journée de la francophonie » temaet Vibrations francophones de la musique urbaine (fransproget urban og pop) og vil fokusere på den stigende interesse i Danmark for denne nye musik.

Udfyld nedenstående formular for at deltage i Frankofonidagen med din klasse, der finder sted torsdag den 18. marts 2021 fra kl.13.00 til 14.00 : https://tinyurl.com/8edwefhk

Arrangementet vil i år foregå virtuelt og samler et panel af musikspecialister, artister, ambassadører mm.,der vil gøre os klogere på den nutidige fransksprogede musiktradition og dens påvirkning i Danmark.

Franskbloggen

På Franskbloggen blogger på skift medlemmer af Fransk Fagudvalg i Sproglærerforeningen og folkeskolefraktionen af Fransklærerforeningen.

Du er meget velkommen til at invitere dine kolleger, som underviser i musik! Arrangementet bliver undertekstet på dansk