Fransklærerforeningen

Blog

Superbe !

Der er netop indgået en aftale mellem det danske og det franske uvm om et styrket samarbejde i franskfaget.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er netop indgået en aftale mellem det danske og det franske undervisningsministerium  om et styrket samarbejde omkring franskfaget. Der kommer forhåbentlig mere konkret information om, hvad vi kan bruge aftalen til  i grundskolen og i læreruddannelsen. Aftalen er kommet i stand i forbindelse med den nationale sprogstrategi.

Læs mere på:

https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2018/mar/180312-ny-aftale-skal-styrke-samarbejde-om-sprog-og-uddannelse-mellem-frankrig-og-danmark

Franskbloggen

På Franskbloggen blogger på skift medlemmer af Fransk Fagudvalg i Sproglærerforeningen og folkeskolefraktionen af Fransklærerforeningen.

Lad os håbe, vores fag med dette initiativ styrkes i en dansk sammenhæng. Det er kernecentralt for faget, at alle elever i grundskolen får mulighed for at vælge fransk fra 5. klassetrin.