Fransklærerforeningen

Blog

Op på cyklerne!

Brug dette materiale om Le Tour de France med start i København 2022. Det er også en konkurrence...

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære fransklærere

Konkurrenceperioden for den kreative konkurrence Aux vélos, les élèves! er nu skudt i gang, og det gratis undervisningsmateriale, der er lavet til konkurrencen, er blevet gjort tilgængeligt. I finder undervisningsmaterialet her.

I kan læse mere regler og vilkår, forløb m.m. på hjemmesiden for konkurrencen, hvor I også finder lærervejledning, kopiark m.m. Undervisningsmaterialet er lige til at gå til med kort forberedelsestid, og der er masser af spændende opgaver og tekster, der kan opgives til en eventuel eksamen.

Franskbloggen

På Franskbloggen blogger på skift medlemmer af Fransk Fagudvalg i Sproglærerforeningen og folkeskolefraktionen af Fransklærerforeningen.

I løbet af de næste par uger vil konkurrencematerialet også blive gjort tilgængelig i en Meebook-version, således at de lærere, der bruger Meebook, nemt kan få adgang til materialet på den platform. Herudover vil der også inden for de næste uger komme en række ekstraopgaver, ligesom der vil komme en nærmere beskrivelse af præmierne.

Konkurrenceperioden kører frem til d. 12. maj 2022, og vi håber, at mange af jer har lyst til at deltage med jeres elever. Vi glæder os til at modtage jeres bidrag.

Hvis I har spørgsmål til konkurrencen, er I meget velkomne til at henvende jer til projektkoordinator Søren Nørrelund-Madsen, tlf. 3533 1412 / snmadsen@hum.ku.dk

Med venlig hilsen på vegne af organisationerne bag konkurrencen.

Søren Nørrelund-Madsen

___________________________________________________________________________

Projektkoordinator | NCFF (Øst)

E-mail: snmadsen@hum.ku.dk Tlf.: +45 3533 1412

Københavns Universitet | Søndre Campus, 23.4.36

Emil Holms Kanal 4 | 2300 København S

#NCFF #FremMedSprog

Tilmeld dig NCFF’s nyhedsbrev

www.facebook.com/NCFF.dk

www.ncff.dk