Fransklærerforeningen

Blog

Nyt i Danmark: Faglig & social platform for fransklærere

Fagligt, socialt og globalt netværk for franskinteresserede. Få inspiration til din undervisning. Hent opgaver. Del opgaver. Samarbejd.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Institut Francais vil gerne sprede nyheden, så her kommer den:

Nyhed i Danmark!

Platformen IFprofs Danemark blev lanceret for nyligt, og du er meget velkommen til at melde dig ind i netværket for at få adgang til en stor mængde gratis undervisningsmateriale til at berige dine fransktimer.

Franskbloggen

På Franskbloggen blogger på skift medlemmer af Fransk Fagudvalg i Sproglærerforeningen og folkeskolefraktionen af Fransklærerforeningen.

Rendez-vous på https://www.ifprofs.org/ for at tilmelde dig.

IFprofs er et socialt netværk, der samler aktører fra den fransktalende undervisningsverden fra hele verden. Ved at tilmelde dig får du adgang til massevis af undervisningsmateriale, metodelære, originale dokumenter og materialer, samt nyheder. Du bliver del af et verdensomspændende fællesskab, der giver dig mulighed for at indgå dialog, udveksle idéer, og dele materiale!

Tilmeld dig nu og begynd at udforske platformen og dens ressourcer! Talrige tutorials er tilgængelige for at hjælpe dig med at navigere på hjemmesiden https://www.ifprofs.org/tutoriels

Vi ses snart på IFprofs Danemark!

https://www.ifprofs.org/