Specialpædagogik i praksis

Blog

Elever med særlige behov og deres forældre

Hvordan kan man som forælder understøtte elever med særlige behov i udskolingen, som er hjemsendt, og skal fjernundervises?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Blev i sidste uge interviewet til radio4 om det med fjernundervisning til elever med særlige behov. Hvilke krav kunne man stille til differentiering og til lærerene generelt. Samt hvordan får man en dagligdag til at hænge sammen derhjemme når man nu selv skal stå som hjælpelærer. Dejligt at kunne bidrage med et emne jeg brænder for. Spol frem til sidste kvarter i udsendelsen her:

Specialpædagogik i praksis

Jeg har stort set hele mit lærerliv arbejdet med specialpædagogik, både med unge og børn i folkeskolen. Sideløbende har jeg taget en kandidatgrad i almen pædagogik, og senest en PD i pædagogisk psykologi. Jeg brænder for specialpædagogikken og holder ind imellem foredrag om emnet. Er censor ved læreruddannelsen og diakonhøjskolen med det almene pædagogiske område bachelorprojekt, lærerens grundfaglighed og almene pædagogiske fag. Jeg er endvidere boganmelder på folkeskolen.dk indenfor emnerne trivsel og specialpædagogik. Jeg vil i denne blog skrive om, hvordan man kan gribe dagligdagen an med undervisning og pædagogik i en specialklasse.

https://www.radio4.dk/program/4-toget/?id=prsident-bolsonaros-kamp-mod-nedlukning-i-brasilien-og-lave-oliepriser-time-2_ep_21_04_20&fbclid=IwAR0gjadf0epoFmTT69EWu4Fj8k_LwpfRfpn3TsKc7bB3PzpWkwoQCyvocpw