Specialpædagogik i praksis

Blog

Google meet

Dejligt at tale med nogen af eleverne i dag over nettet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Havde planlagt google meet med mine to klasser i dag. Vurderingskriteriet for om det var en succes er meget subjektivt. Tænker den tekniske udfordring er for stor for mange. Men fik faktisk en god snak med tre af mine elever omkring de lektier de fik for om det var passende m.m. Og så var det faktisk rigtig hyggeligt også. 

Specialpædagogik i praksis

Jeg har stort set hele mit lærerliv arbejdet med specialpædagogik, både med unge og børn i folkeskolen. Sideløbende har jeg taget en kandidatgrad i almen pædagogik, og senest en PD i pædagogisk psykologi. Jeg brænder for specialpædagogikken og holder ind imellem foredrag om emnet. Er censor ved læreruddannelsen og diakonhøjskolen med det almene pædagogiske område bachelorprojekt, lærerens grundfaglighed og almene pædagogiske fag. Jeg er endvidere boganmelder på folkeskolen.dk indenfor emnerne trivsel og specialpædagogik. Jeg vil i denne blog skrive om, hvordan man kan gribe dagligdagen an med undervisning og pædagogik i en specialklasse.

Så at mødes den vej er en mulighed. Det er lettere for dem at gå til når de har en google mail, i stedet for zoom som de ikke kender. 

https://meet.google.com/

Når du opretter et møde får de et link du kan sende til eleverne. Du kan dele din skærm så du kan vise dem hvad de skal lave på en bestemt portal osv. 

Så det er forholdsvis let at gå til.