Specialpædagogik i praksis

Blog

Digitale platforme og hjemmearbejde

Hvis du har problemer med uni - login hos dine elever, så tjek her.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi har haft en del probelemer med de digitale platforme. Desværre for med opstartsproblemer kan vi risikere st de forældre jeg har til specialklassebørn resignerer. Men krydser fingre. Har sendt denne vejledning videre til et par forældre.

Specialpædagogik i praksis

Jeg har stort set hele mit lærerliv arbejdet med specialpædagogik, både med unge og børn i folkeskolen. Sideløbende har jeg taget en kandidatgrad i almen pædagogik, og senest en PD i pædagogisk psykologi. Jeg brænder for specialpædagogikken og holder ind imellem foredrag om emnet. Er censor ved læreruddannelsen og diakonhøjskolen med det almene pædagogiske område bachelorprojekt, lærerens grundfaglighed og almene pædagogiske fag. Jeg er endvidere boganmelder på folkeskolen.dk indenfor emnerne trivsel og specialpædagogik. Jeg vil i denne blog skrive om, hvordan man kan gribe dagligdagen an med undervisning og pædagogik i en specialklasse.

https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2020/mar/200317-vejledning-til-foraeldre-om-unilogin